Wegwijzer

Wegwijzer

Gebruik je innerlijke navigatie

Op school kreeg je verkeersles, maar geen levensles. Wil je NU de “verkeersregels” van het leven leren? Volg dan de Wegwijzer. Je leert zo optimaal gebruik te maken van je innerlijke navigatie. Wanneer je de wegwijzer gebruikt krijg je de bij jou passende route aangereikt om makkelijker en moeiteloos te leven.

Ga mee op ontdekkingsreis?

Tijdens de wegwijzer stappen we op de fiets en maken we een prachtige toertocht. In 3 etappes word je heel praktisch een eenvoudig begeleid op de weg naar jezelf.
We beginnen met de 1e etappe: hoe werkt je innerlijke navigatie en hoe ontvang je de routeaanwijzingen. Je krijgt je persoonlijke fietssleutel (broncode) aangereikt.
Een week later is de 2e etappe. Aan de hand van jouw ontdekkingen en inzichten gaan we door. Hoe ga je om met de richtingaanwijzers? Welke keuzes maak je en hoe pas je die praktisch toe in je dagelijks leven.
De 3e etappe is de doorstart, want wat doe je met een lekke band of als je steeds stil staat voor het rode verkeerslicht? Om door te starten leer je werken met de kracht van gedachten. Ontdek je het belang van je intentie en je eigen verantwoordelijkheid.
Met de Wegwijzer maak je zo van elke dag een krachtige, vitale vreugdevolle fiets/levensdag!
 

Meedoen aan de Wegwijzer?

De wegwijzer wordt online verzorgd in 3 etappes. Kosten zijn €198,-