Van binnenuit leven

Van Binnenuit leven

Vroeger op school heb ik helaas nooit levenslessen gehad. Veel van wat kinderen op school leren is op hoofdkennis gericht. Jammer genoeg krijg je geen lessen over je levenspad, hoe je omgaat met levenslessen die je tegenkomt en hoe je je missie kunt leven. 

Daarom liep ik met verloop van tijd vast in mijn leven. Ik was mijn leven aan het inrichten met mijn hoofd. Je herkent het vast wel; Als ik dit doel haal dan…. Ik moet mijn studie halen omdat…. Ik wil een vaste en goed betaalde baan want…. Ik moet voor mijzelf kunnen zorgen. Ik moet hard werken om alles te bereiken. Je moet doorzetten, want voor niets gaat alleen de zon op…

Hard werken en doorgaan. Moeten, willen en doen. Dat waren de drijfveren die mijn hoofd mij opdroeg. Maar waarom? Ik was niet gelukkig. Ik had steeds het gevoel dat ik niet alles uit hel leven haalde wat erin zat, dat ik alleen maar  aan het vechten en doordraven was.
Dit kan toch niet de bedoeling zijn? Ik wil gewoon gelukkig zijn en met veel plezier en in grote vreugde van het leven genieten.

Op dat moment kwam ik in aanmerking met de opleiding “Van binnenuit Leven”. Als mens leven en werken op aarde, met beide voeten op de grond. Tegelijkertijd in verbinding met het Universum. Leven vanuit mijn hart en met bezieling, Alles is Een!
Dat heeft mij weer op het juiste pad (mijn levenspad) van vreugde en plezier gebracht. Ik ben gaan leven vanuit mijn hart. Door anders tegen dingen aan te kijken leerde ik de ‘verkeersregels’ van het leven waarbij ik optimaal gebruik maak van mijn innerlijke navigatie.

Het was mij alles waard om dit te leren. Alleen al omdat ik hierdoor makkelijker en moeiteloos ben gaan leven. Dat maakt dat ik mijn leven nu met zoveel meer plezier leef en ervaar!
Dat ik nooit meer anders wil!   

9. Mijn visie-min

Wil jij een anderen ondersteunen om van binnenuit te gaan leven? 

Als levenskrachtcoach® inspireer je mensen (jong en oud) omdat je Weet dat je een deel bent van een groter geheel. Er is immers zoveel meer. Alles wat ik of jij doet heeft gevolgen voor anderen, het leven om ons heen. Dat wordt uitgebreid behandeld in deze opleiding en dat maakt het tot een heel bijzondere, unieke beroepsopleiding.

Je wordt opgeleid tot Levenskrachtcoach®. Zodat je bevoegd bent tot het toepassen en lesgeven in de Bewustzijnshealing® en het openen en leren lezen van de Akashakronieken.

In jouw praktijk geef je consulten en workshops om mensen bewuster te maken van wie ze zijn en wat ze doen. Dat werkt helend en is inzicht gevend.

Waarom deze opleiding?

Het leven verandert. Steeds meer mensen vragen zich af “waar ben ik of zijn wij mee bezig?”. Kan het niet anders, zo kan het toch niet doorgaan? We leven in een nieuwe tijd, zijn onderweg van “ik en jij, naar wij” . Steeds meer mensen ervaren dat ze deel zijn van een groter geheel. Als mens leef en werk je op aarde, met beide voeten op de grond. Tegelijkertijd ben je verbonden met het Universum. Alles is Een….daarom de oproep om èn de behoefte bij velen om vanuit het hart en met bezieling te leven.

Alle deelnemers aan de opleiding hebben een sterke behoefte om bij te dragen aan bewustwording, maar beseffen ook “verbeter de wereld en begin bij jezelf” . Willen dit uitdragen en ook bijdragen aan een mooiere en betere wereld, leven in vrede en harmonie. Willen graag dat je het leven gaat leiden waarvoor je in de wieg gelegd bent….dan ziet de wereld er toch heel anders uit?

Praktische informatie over de opleiding

Je komt gedurende 16 maanden steeds min. 1 keer per maand een dag samen. Daarnaast zijn er persoonlijke sessies.

Thema’s die aan bod komen:
  • De Universele Wetten (verkeersregels van en in het Universum).
  • Wat is en hoe werkt Energie, wat zijn verschijningsvormen.
  • Hoe versterk je je verbinding met het Universum, vraag en ontvang je inzichten en hulp?
  • Hoe geef je Akashareadings?
  • Hoe verzorg je de Bewustzijnshealings®?
  • Wat doet een levenskrachtcoach® wel en niet, hoe houd je praktijk? Hoe geef je les?
Om deel te nemen

Heb je al geleerd om de Akashakronieken voor jezelf te openen. Ook de Bewustzijnshealing kun je al toepassen op jezelf of ben je bereid dat te gaan leren op korte termijn. Dat zijn voorwaarden. 
Wat zo mooi en bijzonder is dat je ook “opdrachten” krijgt vanuit de Akashakronieken. Die inbreng komt weer terug tijdens de lesdagen of in de persoonlijke sessie. Met andere woorden het is een bijzonder geleid proces, dat tot grote veranderingen leidt bij alle deelnemers.
De opleiding vraagt een investering van € 11.111,–, betaling vindt in termijnen plaats.

Inspiratie dag 'Van Binnenuit leven'

De inspiratiedag waarin ik je mee neem op ontdekkingsreis in een prachtige omgeving.

Een heerlijk moment om te genieten, te niksen en verrijkt te worden met heldere inzichten. Deze inspiratiedag is een springplank voor jouw nieuwe begin om van binnenuit te leven.

9. Mijn visie-min
“Van Binnenuit Leven” voor mij ‘the key’ voor een gelukkig en succesvol leven. Waarin ik leer om steeds meer een meer mezelf te zijn!
Wat betekent nu eigenlijk “van binnenuit leven”? Hoe doe je dat? Wat heb je daarvoor nodig?

Wil jij ook vanuit je hart en met bezieling leven? Wil jij je minder door je hoofd laten “lijden”? Wat betekent nu eigenlijk “van binnenuit leven”? Hoe doe je dat? Wat heb je daarvoor nodig? Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis tijdens een inspirerende workshop. Een heerlijk moment om te genieten en te niksen in een mooie omgeving. Tegelijkertijd verrijkt te worden met heldere inzichten, leuke oefeningen en bijzondere ervaringen. Een basis voor een nieuw begin: leven in plaats van overleven.

Wat is Van Binnenuit leven?

Beluister hier de podcast waarin ik met liefde uitleg wat “Van Binnenuit leven” voor mij is en tot welke ontdekkingen ik ben gekomen. 

Hoe laat jij je hart spreken?