Van binnenuit leven

Van Binnenuit leven

De inspiratiedag waarin ik je mee neem op ontdekkingsreis in een prachtige omgeving.

Een heerlijk moment om te genieten, te niksen en verrijkt te worden met heldere inzichten. Deze inspiratiedag is een springplank voor jouw nieuwe begin om van binnenuit te leven.

9. Mijn visie-min
“Van Binnenuit Leven” voor mij ‘the key’ voor een gelukkig en succesvol leven. Waarin ik leer om steeds meer een meer mezelf te zijn!
Wat betekent nu eigenlijk “van binnenuit leven”? Hoe doe je dat? Wat heb je daarvoor nodig?

Wil jij ook vanuit je hart en met bezieling leven? Wil jij je minder door je hoofd laten “lijden”? Wat betekent nu eigenlijk “van binnenuit leven”? Hoe doe je dat? Wat heb je daarvoor nodig? Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis tijdens een inspirerende workshop. Een heerlijk moment om te genieten en te niksen in een mooie omgeving. Tegelijkertijd verrijkt te worden met heldere inzichten, leuke oefeningen en bijzondere ervaringen. Een basis voor een nieuw begin: leven in plaats van overleven.

Wat is Van Binnenuit leven?

Beluister hier de podcast waarin ik met liefde uitleg wat “Van Binnenuit leven” voor mij is en tot welke ontdekkingen ik ben gekomen. 

Hoe laat jij je hart spreken?