Spreken uit ervaring

Online training
voor mensen in het onderwijs

Geschikt voor jou!

Als beginnend docent of in opleiding: Je hebt je opleiding gevolgd en je bent nu (bijna) bevoegd om les te geven. Je gaat je passie naleven. Je droom om les te geven verwezenlijken. Kinderen met al hun talenten en kwaliteiten begeleiden naar hun toekomst. Dit is wat je altijd al hebt willen doen.
Dan komt het. Je krijgt een baan, een eigen/nieuwe klas. Je gaat werken op een school met nieuwe collega’s. Je krijgt te maken met allemaal regels en afspraken. Alles is nieuw! Voordat je het in de gaten hebt, dooft na een tijdje het vuur waarmee je begon omdat je je bent gaan aanpassen!

Als meer ervaren docent of herintreder: Je hebt al wat jaren ervaring in het onderwijs. Bent vol passie begonnen met je onderwijs droom. Toch ben je misschien ergens onderweg jezelf of je passie wel kwijt geraakt. Of misschien ervaar je heel sterk dat je het anders wilt doen, maar je weet niet zo goed hoe. In de loop der tijd ben jij je gaan aanpassen aan het huidige onderwijssysteem. Nu zegt je gevoel dat je het eigenlijk niet kan of wilt op de manier zoals het de afgelopen tijd ging. Waar is het vuur gebleven?

Meer weten?
Luister de podcast.

Hoe ik het lesgeven weer als een positieve uitdaging ben gaan zien.
Zonder grote energie vreters en uren lange pieker momenten.

Hiervoor heb ik een 13 weken programma geschreven.
Ik neem je mee! Laat je zien hoe ik heb geworsteld en wat ik heb gedaan om weer plezier te krijgen, om terug te keren naar rust & harmonie in mijzelf en in de klas. Hierbij geef ik je direct toepasbare tips en tools.
Het maakt niet uit of je nu op de leraren opleiding of pabo zit, net begonnen bent of al jaren les geeft.
Het programma is voor iedereen!!

Meld je aan en vindt het vuur waarmee je ooit begon!

De weekberichten zetten mij aan tot nadenken.
Ondanks dat ik al 15 jaar ervaring heb in het onderwijs
Deze training laat je heel erg bewust worden van hoe je voor de klas staat en hoe je handelt in (lastige) situaties.
Soms kun je op de automatische piloot werken en je eigen blinde vlekken worden aangeraakt.
De training is geschreven door een zeer bevlogen docent met oog voor elke leerling.
Door de weekberichten word ik helemaal mee gezogen en super enthousiast.
Deze training vraagt wel van je om kritisch na te denken over je eigen handelen.
Je moet er tijd voor nemen om de oefeningen echt voor jezelf te gaan doen. Daarmee behaal je de meeste winst, zo is mijn ervaring.
Previous slide
Next slide

Resultaat?

Zodat jij de leerkracht bent & wordt die jij wilt zijn!  Zodat je kunt zijn wie jij in essentie bent! Met alle plezier en liefde voor het vak en de leerlingen!

Waarom meedoen?

Onderwerpen?

Spreken uit Ervaring

Online 13 weken programma
169
  • Iedere week een mail in jouw mailbox met inspirerende teksten, opdrachten die meer inzicht geven in jouw werkwijze in het onderwijs
  • Ontdek hoe je (weer) met vol zelvertrouwen voor de klas kunt staan
  • Ontdek hoe je meer uit je hoofd kunt komen en leer hoe je meer vanuit jouw hart kunt gaan werken
  • Meld je aan en vindt het vuur waarmee je ooit begon
Juf ik hoef bij jou nooit uit te leggen wat ik precies bedoel. Jij begrijpt mij.
#bestcomplimentever
#watwiljealsdocentnogmeer
Juf ik ben zo druk in mijn hoofd! Kunnen we die oefening van de rust doen?
#natuurlijkdoenwedat
#werkenvanuitderust
Van juf moeten we niet, maar mogen we.
En toch heb ik gewoon mijn werk af.
#spelenindespeeltuin
#geendrukopleggen
Ik ga weer met plezier naar school.
In de klas voel ik mij veilig.
#wetenwaterspeelt
#inspelenopdebehoeftes
Previous slide
Next slide