U volgt de route niet meer

U volgt de route niet meer!

Ik weet nog een aantal jaar geleden…. Na een dagje sauna en heerlijk ontspannen en relaxen, maar vooral ook gezellig bij kletsen met een vriendin. Gingen we ’s avonds in het donker weer met de auto terug naar huis.

We waren in een voor ons nieuwe sauna complex geweest ergens in het midden van het land en moesten dus nog ruim een uur terug rijden naar huis.

Nou eindelijk we zaten in de auto, van mijn vriendin want zij reed. En mijn vriendin en ik wij zijn zo’n beetje het tegenovergestelde van elkaar. Zij is klein en kort, ik ben groot en lang. Daarom heeft zij ook niet zo’n grote auto, waar wij volgens haar een bus rijden… In die tijd had ze een kleine Renault Clio, je weet wel zo’n gebaksdoosje, tweedeurs. Echt voor lange mensen zo’n knieën in je nek en gaan auto.
Na een dagje relaxen heb ik me in die auto gevouwen en ben klaar voor de reis terug naar huis. Het is een wat oudere auto alleen met een radio, je weet wel zonder een boardcomputer. Dus ik zeg, zal ik even google maps aan zetten? Nee zegt mijn vriendin, ik doe de navigatie wel even aan. En dan begint het op het moment dat de navigatie wordt ingesteld, gaat de telefoon van mijn vriendin en beginnen andere auto’s te claxonneren, dat we op moeten schieten. We waren inmiddels al uit het parkeervak gereden en stonden midden op de parkeerplaats behoorlijk in de weg. Dus met de navigatie half ingesteld een beller op de speaker en drukkende auto’s achter ons rijd mijn vriendin weg. Ze weet spontaan niet meer hoe ze moet auto rijden, dus ze geeft met een dot gas.. Dat ik achterin de autostoel schiet, dan gaat ook mijn telefoon en belt mijn man. Ik neem op en zeg; wacht even we stijgen net op…… Er is zoveel kabaal in de auto, de radio staat aan de navigatie begint te roepen dat we af moeten slaan, de telefoon van mijn vriendin staat op de speaker, achter ons claxonneert een auto om over het lawaai van het gas geven maar niet te spreken.

Iedereen die mij kent weet dat dit een situatie is waarin ik niet meer bij kom. Ik kom spontaan in een lachbui terecht, wat de paniek alleen maar aan roert… Mijn vriendin totaal in paniek, neemt de verkeerde afslag, waarop de navigatie hard begint te roepen “U VOLGT DE ROUTE NIET MEER”. Nou toen kon je mij echt opvegen…. De lachbui werd alleen maar erger! We waren van de claxonnerende auto’s af, maar de chaos was compleet..

Dat we de route niet meer volgenden daar waren we zelf ook achter, de vraag is hoe komen we dan weer OP de juiste ROUTE?

Je herkent dit vast wel in je eigen leven! Het is zo druk, er gebeuren zoveel dingen om je heen, het lijkt of alles en iedereen iets van je vraagt en jij niet meer weet waar je moet beginnen. Uit paniek of angst doe je iets, om anderen te helpen, om uit de situatie te kunnen komen. Maar je weet dat het niet iets is wat jou help, waar jij de rust van terug krijgt. Waardoor jij weer op de juiste route komt en jouw aller beste leven leeft. Maar hoe je weer op de juiste route komt weet je ook niet?

De Akashakronieken kunnen je daarbij helpen. Kijken wat voor jou NU op dit moment de weg is om weer op jouw route te komen, om weer jouw leven te leven om het heft weer in eigen hand te nemen, om jouw rust terug te krijgen, om tijd voor jezelf te hebben.

Ben jij daar ook zo aan toe? Kijk dan HIER voor meer informatie.

Ik hoop je snel te spreken!
Lieve groetjes Petra