De Libele

Dag lieve mensen…

Wat was het bijzonder! Afgelopen week was ik heerlijk een stukje aan het fietsen, om lekker even tot rust te komen. Ik denk ik neem even een fietstochtje door de bossen en de mooie open velden, in plaats van dat ik langs de weg fiets.

Daar fietste ik over een heel mooi stukje naast het kanaal. De zon scheen het was heerlijk weer en ik was om me heen aan het kijken en heerlijk aan het genieten. Opeens vliegt er een libelle voor mij uit. Hij kwam op een gegeven moment zo dichtbij dat ik de neiging had om te remmen zodat ik hem niet zou raken met mijn band of met mijn stuur. Dat deed ik dus ook, want hij kwam zo dichtbij.

Toen ik stopte bleef ik vol verwondering naar die mooie Libelle kijken. Hoe die daar rond vloog, zwierde en sierlijke bewegingen maakte. Ik dacht ik wacht eventjes en dan fiets ik weer verder als de libelle weg is. Maar toen ik stopte ging de libelle een paar meter verder op een grassprietjes zitten. Alsof hij op me wilde wachten. Ik dacht als de libelle daar blijft zitten dan kan ik wel weer verder fietsen.

Op het moment dat ik verder fiets ging de libelle ook weer verder. Zo vloog hij eigenlijk een tijdje zo met me mee. Wil de libelle mij misschien iets vertellen??

Meteen moest ik denken aan de Wegwijzer, waarbij ik een broncode gebruik om in verbinding te komen met mijzelf met mijn intentie. Daarbij is het ook de bedoeling dat ik de signalen en de tekens die ik krijg oppak. Deze Libelle was voor mij echt een teken. Het was een signaal wat ik moet oppakken, hij bleef gewoon net zolang bij mij tot dat tot mij doordrong!

Thuis ben ik meteen gaan opzoeken waar de libelle eigenlijk voor staat. Daar las ik dat de libelle staat voor speelsheid en verandering maar ook voor geluk welvaart en harmonie. Dat kwam zo bij mij binnen, dat paste zo! Misschien weet je wel dat ik nu bezig ben met het bouwen van mijn droomhuis samen met mijn man. Dat brengt heel veel veranderingen mee en soms kan ik dat nog wel eens zwaar inzien. De boodschap die ik van de libelle kreeg is om daar vreugdevol en puur naar te kijken om te genieten en mijn droom voor ogen te houden. Natuurlijk ons droomhuis bouwen, maar ook mijn eigen praktijk, waarbij ik zoveel mogelijk mensen wil begeleiden om (ook) van Binnenuit te leven!

De Wegwijzer helpt daarbij. Geeft net weer dat zetje wat nodig is, helpt je de dingen weer net even anders te zien. Ik raad je aan en nodig je uit om mee te doen aan de Wegwijzer. Dan gaan we samen een hele mooie ontdekkingsreis maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *