Petra 1

Over mij

Hallo ik ben Petra Leeftink

Als klein meisje was ik al heel gevoelig, maar ik wist niet wat ik er mee moest.
In die tijd waren mijn ouders of docenten ook niet bij machte om mij daarbij te helpen. Ik voelde mij onbegrepen en alleen. Ik was een echte doorzetter en wilde daarbij altijd aan het perfecte plaatje voldoen. 
Totdat ik door mijn onvervulde kinderwens in een depressie raakte. Om daar weer uit te komen moest ik terug naar de basis, om me weer te herinneren wie ik nou werkelijk ben. Met vallen en opstaan in een golvende beweging ben ik dat pad op gegaan. 
Ik leerde mijzelf steeds beter kennen en kwam tot de ontdekking dat “Van Binnenuit leven” voor mij de key tot een gelukkig en succesvol leven is.
Nu wil ik deze kennis en ervaringen ook inzetten voor anderen. Voor kinderen en volwassenen die zich onbegrepen, eenzaam voelen. Die voelen dat ze zichzelf zijn kwijtgeraakt en op zoek zijn naar een gelukkig en succesvol leven. 
Waardoor ook zij zichzelf weer terug vinden, zichzelf beter leren begrijpen en hun hart durven laten spreken! 

Do more of what makes you happy

Al jaren ben ik werkzaam als leerlingbegeleider en docent in het Praktijkonderwijs. Wat ik het liefst doe? Mensen motiveren en inspireren om “Van Binnenuit” te gaan leven! Wat dat voor mij is? Luister naar mijn podcast #3 Van binnenuit leven.
In 2016 ben ik begonnen met het volgen van de opleiding “Van Binnenuit leven” tot levenskrachtcoach. Hier heb ik ontdekt hoe ik vanuit mijn Hart, dus “Van Binnenuit” kan leven. Hoe ik mijn hart kan laten spreken en wat voor mij belangrijk is.

Daar wil ik meer van! Dus ben ik in 2017 begonnen met de opleiding tot Synergetisch coach. Synergie is een proces, waarbij het samen gaan van delen, meer oplevert dan de som der delen. De firma “samen sterk”. Je hoeft niet alles alleen te doen. Het kan heel prettig zijn, wanneer iemand van een afstandje mee kijkt. Welke factoren spelen er eigenlijk een rol, hoe passen bepaalde puzzelstukjes in elkaar.

Mijn Hart ligt bij het motiveren, inspireren en begeleiden van mensen om “Van binnenuit” te gaan leven. Daarom heb ik in 2017 besloten om mijn eigen coachpraktijk te starten.

Ik ben een intuïtief werkend coach. Ik werk met jou vanuit mijn jarenlange ervaringen als coach, als docent in het speciaal onderwijs, als leerling- en docentbegeleider. Dat doe ik vanuit mijn hart en vanuit de opleidingen die ik gevolgd heb.  Steeds is jouw hulpvraag en leerdoel uitgangspunt, dus lever ik maatwerk!

Petra Leeftink