Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo ik ben Petra Leeftink

Als klein meisje was ik al heel gevoelig, maar ik wist niet wat ik er mee moest.
In die tijd waren mijn ouders of docenten ook niet bij machte om mij daarbij te helpen. Ik voelde mij onbegrepen en alleen.
Naar mate ik ouder werd leerde ik steeds beter met deze gevoeligheid om te gaan. Waardoor ik deze voor mezelf heb leren inzetten. Nu zet ik deze ook in om kinderen en volwassenen die zich onbegrepen voelen een stem te geven. Waardoor zij zichzelf beter leren begrijpen.

Do more of what makes you happy

Al jaren ben ik werkzaam als leerlingbegeleider en docent in het praktijkonderwijs.
Mensen motiveren en inspireren!
Dat is wat ik het liefst doe. Daar wil ik meer uit halen, daar wil ik mij in verdiepen.
In 2016 ben ik begonnen met het volgen van de opleiding “Van Binnenuit leven” tot levenskrachtcoach. Hier heb ik ontdekt hoe ik vanuit mijn Hart kan leven. Hoe ik mijn hart kan laten spreken en wat voor mij belangrijk is.

Daar wil ik meer van. Dus ben ik in 2017 begonnen met de opleiding tot Synergetisch coach. Synergie is een proces, waarbij het samen gaan van delen, meer oplevert dan de som der delen. De firma “samen sterk”. Je hoeft niet alles alleen te doen. Het kan heel prettig zijn, wanneer iemand van een afstandje mee kijkt. Welke factoren spelen er eigenlijk een rol, hoe passen bepaalde puzzelstukjes in elkaar.?

Mijn Hart ligt bij het motiveren, inspireren en begeleiden van mensen. Daarom heb ik besloten om mijn eigen coachpraktijk te starten. Waar ik iedereen Jong en oud vanuit mijn hart kan inspireren en motiveren.
Vanwege mijn vele jaren ervaring heb ik ook een specialisatie in het onderwijs voor docenten en kinderen.

In mijn werk als levenskrachtcoach maak ik naast Gestalt –  en systemischwerk, ook gebruik van mijn intuïtie en hoog gevoeligheid, werk ik aan bewustwording, geef ik inzichten en heling. Daarom lever ik altijd maatwerk, want iedereen is Uniek!