Bewustzijnshealing

Het leven is net een rivier

Als water stroomt is er niets aan de hand. Ontstaat er oponthoud door ophoping van takken….dan ontstaan er problemen. Zo gebeurt dat ook in ons wanneer jouw levenskracht niet vrijelijk stroomt. Je lichaam waarschuwt: je bent moe, zit niet lekker in je vel, je ervaart problemen… Herken jij dit ook?

De Bewustzijnshealing® laat jouw
levenskracht weer stromen

Ongeacht waar je last van hebt krijg je met deze behandeling niet alleen nieuwe energie, je gaat je ook beter voelen. Door de rust ervaar je meer ruimte ook voor nieuwe inzichten. De Bewustzijnshealing® helpt je op een heel eenvoudige manier, om jouw levenskracht weer te laten stromen!

Zelf niets doen en toch geholpen worden

Deze healing wordt verzorgd terwijl je gewoon thuis op bed ligt. Veelal ‘s morgens vroeg. Een echte aanrader is de 3-daagse: dan ontvang je op 3 opeenvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten voor € 60,–. Veel mensen spreken over bijzondere ervaringen.

De Bewustzijnshealing® is in 2013 aan Lia Koek toevertrouwd. Deze unieke healing helpt je om jouw levenskracht weer te laten stromen! Een heerlijke ervaring, dus welkom om af te spreken. Lees meer over deze unieke healing in het artikel dat geplaatst is in de nieuwsbrief van WantToKnow..

Voor kinderen

Ook voor kinderen t/m 14 jaar is er een speciale kinderhealing.
Heb jij het gevoel dat je kind de hele tijd op zijn tenen moet lopen. Aan alle verwachtingen wil voldoen.
Misschien merk je wel dat je kind heel gevoelig is en snel overprikkeld raakt en even stoom af moet blazen.

De speciale healing voor kinderen geeft je kind weer rust en ruimte. Even de tijd om een rustmoment in de bouwen en wat overvloedige prikkels los te laten.
De healing vindt plaats bij mij in de praktijk en duurt 30 minuten.

Zelf leren?

Jazeker is dat mogelijk en eigenlijk ook de bedoeling! Zo neem je het heft in handen om nog beter en op een heel eenvoudige manier voor je zelf te zorgen. Iedere dag aan “de acculader” voor nieuwe energie en inspiratie. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak loop je niet te puffen en te steunen vanwege het hoge tempo van leven en werken? Misschien loop je ook af en toe vast in alles wat je denkt te moeten…Vast door de vele prikkels, vast door je hooggevoeligheid of om andere redenen. De ervaring is dat de Bewustzijnshealing veel “oud” wegneemt en je juist rust en nieuwe energie geeft.

Meedoen aan de workshop?

Is voor iedereen mogelijk. De workshop duurt een dagdeel. Je bent welkom om te komen of online de workshop te volgen. Je krijgt uitgelegd hoe de Bewustzijnshealing® werkt, daarna wordt deze op jou toegepast. Ook volgt een afstemming en de uitreiking van de healingcode zodat je deze op jezelf kunt toepassen. Dat ga je direct ook doen en ervaren. Kortom het is dus een heel praktische, fijne workshop die levensveranderende ervaringen kan brengen. Kosten zijn € 150,– per persoon.
Zowel online als in praktijk mogelijk. 

De verschillende mogelijkheden

Bewustzijnshealing

Op afstand
30
vanaf
 • Healing op afstand
 • Duur: 30 min €30,-
 • 3 afstandsbehandelingen van 30 min €60,-

Bewustzijnshealing

Bij mij in de praktijk
60
 • Bij mij in de praktijk
 • Healing van 60 minuten
 • Vooraf kort persoonlijk gesprek

Bewustzijnshealing

speciaal voor kinderen
50
 • Speciaal voor kinderen
 • Bij mij in de praktijk
 • Healing van 30 minuten

Bewustzijnshealing

Zelf leren toepassen
150
 • Tijdens een dagdeel ga je zelf de bewustzijnshealing leren toepassen
 • Je kunt dan de healing levenslang voor jezelf toepassen