Akashakronieken

Loop je vast of sta je op een kruispunt in je leven?

Laat dan jouw levensboek, de Akashakronieken openen. Of leer die zelf te lezen. Dat is bijzonder inzichtgevend. De Akashakronieken worden ook wel het archief van je Ziel genoemd. Daarin ligt veel informatie over jouw zieleplan. De Kronieken raadplegen doe je niet uit nieuwsgierigheid, maar wel om je bewuster te worden van je zelf en je dagelijks doen en laten.

Waarom een Akashareading?

Door jouw levensboek te laten openen krijg je inzichten en antwoorden.
 

Een reading:

  • Geeft verduidelijking
  • Laat je patronen herkennen
  • Geeft handvaten voor het dagelijks leven
  • Kan blokkades oplossen
  • Laat je ontdekken wie je werkelijk bent en wat je te doen staat.
Een reading is absoluut niet eng, wel heel verhelderend en bevrijdend.

Een Akashareading afspreken:

Een reading gaat heel goed telefonisch of met videobellen. Belangrijk is dat we in verbinding zijn. Je bereidt zelf open, concrete vragen voor. In 30 minuten kom je al een heel eind. Je kunt het gesprek opnemen. Kosten zijn € 50,– per half uur.

Wil je meer weten? Luister dan naar deze podcastaflevering 

Masterclass Akashakronieken leren lezen

Het leren lezen brengt je in contact met je zieleplan, je Zelf dus. Het regelmatig openen geeft je zicht op wie je bent en wat je doet. Je leert je Zelf veel beter kennen. Dat is leerzaam, verhelderend en helend. Je ontvangt aanwijzingen om de weg te gaan die het beste bij je past… zodat je het leven kunt leiden waarvoor je in de wieg gelegd bent.

Waarom de Akashakronieken leren lezen?

Bij je geboorte heb je de grote lijnen van je zielereis vastgelegd. Het is waardevol om je die weer te her-inneren en toegelicht te krijgen. Daardoor begrijp je jezelf beter en maak je makkelijker keuzes, waardoor je leven meer vanzelf gaat. Het is fantastisch om jou te begeleiden met een reading of in het leren lezen van de Akashakronieken. Want als we allemaal het leven leiden waarvoor we in de wieg zijn gelegd, ziet de wereld er echt anders en beter uit.

Hoe ziet de Masterclass er uit?

Die bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel krijg je uitgebreide uitleg over de Akashakronieken. Hoe het in de Kronieken werkt, hoe je toegang krijgt, waar je rekening mee moet houden en wat je te doen staat. Na het ontvangen van de afstemming ga je ook voor het eerst jouw levensboek openen. Daarmee begint voor jou een bijzondere ontdekkingsreis. Thuis ga je daarna heel praktisch aan de slag. Na 30 dagen vindt het tweede dagdeel plaats. De eerste ervaringen worden gedeeld, vragen beantwoord. Je leert hoe je vragen kunt stellen om die in te brengen in de Akashakronieken. Ook leer je hoe je voor andere mensen, dieren, ect. de Akashakronieken kunt openen.

Wil je dit zelf leren?

Kosten zijn € 450,–. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

De verschillende mogelijkheden

Akashakronieken

Persoonlijke reading
50
  • Reading van 30 minuten
  • Ook telefonisch of online mogelijk

Akashakronieken

zelf leren lezen
450
  • Je eigen kronieken leren openen
  • 2 dagdelen van 3 uur
  • Deze workshop volg je bij mij in de praktijk